Přejít na hlavní obsah

Protančete se plesem studentů Masarykovy univerzity

První prosincová středa bude patřit plesu všech studentů bez rozdílů fakult.

Dámy a pánové, zadejte se! Plesová sezóna začíná, a tak je načase oprášit smokingy a róby. První prosincová středa bude patřit Plesu studentů Masarykovy univerzity v hotelu Voroněž.

I když program druhého ročníku celouniverzitního plesu organizátoři z Masarykovy studentské unie (Munie) odtajňují postupně, už nyní se návštěvníci mohou těšit na dvě pódia s bohatým programem. Swingově laděným večerem bude provázet taneční orchestr Muni band. Akci zpestří vystoupení členů Taneční školy Starlet Brno a Lindy Hoppers i další hosté. Pro účastníky bude také připravena výuka swingu či zábavná kabaretní show Burleska. K tanci i poslechu zahraje také electroswingový DJ a večer hvězdně rozzáří vystoupení kapely Sto zvířat.

„Ples studentů MU je jediný, kde si zatančíme všichni. Zveme na něj studenty univerzity bez rozdílu fakult. Je to skvělá příležitost setkat se s lidmi z úplně jiných oblastí i oborů,“ říká Lenka Stříteská z Munie.

Kdo by si rád připomněl taneční kroky ještě před plesovou sezónou, natrénoval nové tance nebo se jen naladil na plesovou vlnu, může se zúčastnit tanečního večera v kavárně Savoy ve středu 26. listopadu. Majitelé vstupenky na Ples studentů MU mají na akci vstup zdarma.

Vstupenky je už nyní možné zakoupit přes online rezervační systém a na prodejních místech v knihkupectví na fakultě sociálních studií a v kampusu.

Hlavní novinky